Новоселицький футбол: підбито підсумки сезону
top of page

Новоселицький футбол: підбито підсумки сезону

10 листопада футбольним матчем за Суперкубок району, який відбувся на міському стадіоні, офіційно завершився сезон-2019 великого футболу у районі, - повідомляє Траян Гушила.

Фото: Новоселицька районна федерація футболу

За Суперкубок боролися цьогорічний чемпіон району ФК "Бояни-Припруття" та володар Кубку району ФК с.Динівці. Загалом гра видалася досить цікавою, інтригуючою, непередбачуваною та драматичною. Обидві команди продемонстрували гарний футбол з обопільно гострими моментами. Команда ФК с. Динівці спромоглася на один гол, маючи наприкінці матчу ще дві реальні нагоди забити гол, на жаль, не скористалася ними, тим самим прогавили перемогу. Прикра помилка призвела до пенальті, чим скористалися суперники зрівнявши рахунок. А після матчеву лотерею з пенальті виграли боянсько-припрутські футболісти, на "куражі" їхній воротар вирішив долю

матчу. Рахунок матчу - 7:6 на користь ФК с. Бояни-Припруття.

По завершенні матчу було підбито підсумки цьогорічного футбольного сезону. Першими нагороди отримали ФК с.Бояни-Припруття - "Суперкубок-2019" та ФК с.Динівці, як фіналіст турніру. Кращим гравцем матчу визнано боянського воротаря Аурела Городинського, який отримав пам’ятний приз. ФК с.Рокитне відзначено за третє місце.

У номінаціях кращими у цьому сезоні визнано: воротар - Дмитро Гогоман (с.Рокитне), захисник - Василь Вайпан (с.Бояни), півзахисник - Владислав Бучко (с.Динівці), нападник - Василь Пинзар (с.Бояни), бомбардир - Олександр Сєргєєв (с.Динівці). Їх нагороджено пам’ятними призами.

Кращими суддями сезону визнано: Василь Фурман (Кіцманський р-н) та Олександр Семенніков (Хотинський р-н). Кращими тренерами визнано: серед дорослих - Дмитра Герасима (ФК с.Бояни-Припруття), серед юнацьких команд - Івана Сурняка (ФК с.Чорнів-

ка).

Федерацією футболу України "За вагомий внесок у розвиток футболу на Буковині" відзначено представника ФК с.Динівці Владислава Динту.Від районної федерації відзнаки отримали: в.о. староста с.Маршинці Георгій Нікітович, член виконкому районної федерації Олександр Мунтян, адміністратор сайту федерації футболу Кирил Мельницький, граючий тренер ФК с.Бояни-Припруття Іван Лерку та медик Олег Колядич.

Новоселицька районна федерація футболу дякує всім, хто підтримав і допомагав у проведенні цьогорічного футбольного сезону.

Одночасно з завершенням "великого" футбольного сезону в районі фінішував і юнацький чемпіонат, який видався не менш видовищним.

За його результатами вперше чемпіонство здобули юні футболісти з Маршинців (тренер Олександр Кіфуляк). Срібними призерами стали чорнівські футболісти (тренер Іван Сурняк), а бронзу здобули рокитненці (тренер Іван Ткач).

Збереження юнацького футбольного чемпіонату цілком себе виправдало - збірна району з футболу (тренери Іван Сурняк та Михайло Сваревський) здобула перемогу в

обласній гімназідіаді школярів і представлятимуть Буковину на всеукраїнському рівні.

127 переглядів0 коментарів
bottom of page