Новоселицькі гральні заклади припинили роботу з випередженням графіку, але поліція попереджає…
top of page

Новоселицькі гральні заклади припинили роботу з випередженням графіку, але поліція попереджає…

Сьогодні новоселицькі поліцейські повели рейд по всім гральним закладам міста з метою припинення їх функціонування. Жоден не виявили, що не дивно, всі «однорукі бандити» Новоселиці раптово виявились зачиненими. Що не дивно.

Адже Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков дав доручення Національній поліції припинити функціонування всіх гральних закладів в Україні до 16 години 20 грудня 2019 року. Відповідне доручення Аваков дав в межах ухваленою 20 грудня урядової постанови про боротьбу з гральним бізнесом, повідомляє прес-служба МВС.

Згідно означениї постанови всі гральні клуби, лотереї та ігральні заклади повинні бути зачиненими. Віднині всі державні лотереї позбавляються можливості використовувати свої електронні системи. Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що уряд ухвалив рішення, яке заборонить займатися гральним бізнесом під прикриттям державних лотерей. Невдовзі відповідна постанова з'явилася на сайті уряду.

Нагадаємо, що гральний бізнес в Україні заборонений законодавчо з 2009 року. Однак з того часу оператори лотерей знайшли лазівку у законі, яку використовують для здійснення цієї діяльності.

Скільки таких закладів працювало в Новоселиці сказати важко – не менше ніж аптек.

Одночасно Новоселицьке відділення поліції попереджає, що цей рейд не є разовою акцією, перевірки проводитимуться постійно.

668 переглядів0 коментарів
bottom of page