Новосельчани на "Талантах зими" здобули нагороди
top of page

Новосельчани на "Талантах зими" здобули нагороди

Оновлено: 19 груд. 2019 р.

14 грудня шанувальники дитячої творчості зібралися у міському Будинку культури м. Сатанів (Хмельницька область), аби потішити душу своїми яскравими талантами. Учасники приїхали з різних куточків України позмагатися у III Всеукраїнському фестивалі-конкурі мистецтв «Таланти зими».

За виступами учасників пильно стежили члени журі – фахівці з вокалу та хореографії. Кількагодинна яскрава палітра дитячого таланту і творчого багатобарв'я радували глядачів, які підтримували учасників щедрими оплесками.

Наш Новоселицький БДТ представили двоє вихованців: Артем Галкевич та Ніколета Спельук (керівник Маєруца А.Л.). Після засідання журі оголосило рішення. Серед конкурсантів у номінації «Естрадний вокал», у віковій категорії 5-7 років, Артем Галкевич здобув I місце, а у віковій категорії 8-10 років Ніколета Спельчук посіла II місце. Наші призери були нагородженні грамотами, медалями та пам'ятними статуетками з порцеляни. Також несподіваною подією фестивалю було нагороджено трьох керівників від Всеукраїнського Об'єднання «КРАЇНА» медалями «ЗА СЛУЖІННЯ МИСТЕЦТВУ». Серед нагороджених – і наш керівник вокального та сольного співу Аліна Маєруца.

86 переглядів0 коментарів
bottom of page