«Обкурений» маршинчанин побив матір – тепер йому загрожує три роки в’язниці
top of page

«Обкурений» маршинчанин побив матір – тепер йому загрожує три роки в’язниці

До поліції звернулася жителька села Маршинці та повідомила про те, що її син вчиняє над нею домашнє насильство. Під час огляду помешкання поліцейські вилучили у його будинку речовину рослинного походження, схожу на наркотичну. Порушнику загрожує до трьох років позбавлення волі.


Приїхавши за місцем проживання заявниці, правоохоронці слідчо-оперативної групи Новоселицького відділення поліції під час опитування учасників інциденту, помітили у її сина, 22-річного буковинця, ознаки сп’яніння. Чоловік зізнався, що протягом дня вживав наркотичні речовини.

Заявниця надала правоохоронцям письмову згоду на здійснення огляду помешкання. Внаслідок проведених обшуків поліцейські виявили у будинку чоловіка речовину рослинного походження, схожу на наркотичну. Вилучене направили для проведення експертизи до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За вказаним фактом сектор дізнання Новоселицького відділення поліції вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочав досудове розслідування в формі дізнання за вчинення кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, - повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Наступного дня співробітники Новоселицького відділення поліції навідалися до правопорушника та провели з ним профілактичну бесіду щодо недопущення вчинення насильства. Правоохоронці роз’яснили чоловіку, що за скоєння таких дій чинним законодавством передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

682 перегляди0 коментарів
bottom of page