П'ять областей - в "червоній" зоні, Буковина наближається до межі
top of page

П'ять областей - в "червоній" зоні, Буковина наближається до межі

З понеділка, 18 жовтня, на території Запорізької, Одеської, Донецької та Дніпровської областей буде встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Про це повідомив у Telegram-каналі міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов за результатами позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 18 жовтня 2021 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Запорізької, Одеської, Донецької та Дніпровської областей", - зазначив він.

За його словами, ухвалено рішення застосувати на території цих регіонів обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для "червоного" рівня епіднебезпеки.

У Чернівецькій області упродовж минулої доби найбільшу кількість нових ковід-випадків зафіксували на території Чернівецького району.

Про це свідчать дані прес-служби Чернівецької ОДА. Зазначається, що в Чернівецькому районі зафіксовано 470 випадків коронавірусу, з них 279 хворих – у Чернівцях.

Ще 61 новий випадок ковіду виявили у Вижницькому районі та 48 – у Дністровському.

394 перегляди0 коментарів
bottom of page