Пам’яті Героїв Крут
top of page

Пам’яті Героїв Крут

29 січня на базі районного ліцею провели змагання з військово-прикладних видів спорту, присвячені пам'яті Героїв Крут. Організували цю подію Новоселицька міська рада, Новоселицький відділ освіти та Новоселицьке ТСО України. Керівництвом займався Новоселицький центр спортивного туризму, - повідомив методист з спортивного туризму Іван Княгницький.

Під час відкриття учасників ознайомили з подвигом відважних студентів, курсантів та гімназистів, які вступили у нерівний бій з армією більшовиків під Крутами. Також вшанували хвилиною мовчання всіх тих, хто загинув, захищаючи незалежну Україну.

Змагання проводились між командами загальноосвітніх закладів району та ОТГ. У склад команд входили, як юнаки, так і дівчата, які показували свою витривалість під час бігу та влучність стрільби з пневматичної гвинтівки.

У підсумку змагань, в командному заліку третє місце здобула команда Черленівської школи. На другій сходинці опинилися представники Новоселицької ЗОШ №3. Здобула ж перемогу команда Новоселицької гімназії.

Усіх призерів нагородили грамотами та медалями відповідного гатунку, а команду-переможець - кубком. Новоселицька організація ТСО України нагородила кращих стрільців індивідуальними подарунками.

35 переглядів0 коментарів
bottom of page