Руслан Агратіна привітав колег з професійним святом
top of page

Руслан Агратіна привітав колег з професійним святом

У неділю, 13 вересня, професійне свято відзначатимуть працівники нафтової, газової, нафтопереробної промисловості та нафтопродуктозабезпечення України. З цієї нагоди, свій колектив вітає Руслан Агратіна – начальник Новоселицького відділення АТ «Чернівцігаз».

Шановні колеги!

Від щирого серця вітаю вас з Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості! Висловлюю вам щиру вдячність за щоденно проявлені самовідданість і майстерність, відповідальне ставлення до своєї справи, забезпечення безперебійної роботи нашої галузі.

Також хочу подякувати усім, хто в минулому присвятив своє життя газовій галузі нашого краю. Низький уклін ветеранам-газовикам за відданість та довгі роки роботи! Ви були та залишається взірцем для молодого покоління газовиків.


Щиро бажаю усім подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях! Хай ваша сила, життєва енергія та наснага будуть гарантією великих досягнень у вашій діяльності! Нехай невичерпна енергія та оптимізм і надалі будуть вашими постійними супутниками в житті, а доля подарує багато світлих літ у мирі та добробуті. Міцного здоров’я вам та вашим рідним, витримки у нелегкій щоденній праці, сімейного тепла та благополуччя!

483 перегляди0 коментарів
bottom of page