Святкувала шкільна родина
top of page

Святкувала шкільна родина

23 травня в Новоселицькій ЗОШ №3 відбулося свято творчості і неперевершених звершень, свято музики і мистецтва, свято усіх тих, хто причетний до нашої шкільної родини. Звіт «Святкує шкільна родина» відбувся під гаслом дитячої мрії, адже допоки мріють діти, доти працюють дорослі на здійснення цієї мрії.

Концерт розпочався віртуальною екскурсією школою та веселою піснею Василів Софії «Нехочуха». Присутніх у залі привітав директор школи Сергій Анатолійович Кока. У виступі був зроблений аналіз роботи усього педагогічного та учнівського колективів, висловлена подяка батькам за підтримку у вирішенні всіх господарських, освітніх проблем школи.

На святі були присутні голова Новоселицької об’єднаної територіальної громади Марія Нікорич та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Аделіна Іванівна Руснак. Марія Іллінічна нагородила Сакрієр Євгенію Олексіївну за високі результати олімпіади з біології на республіканському рівні, а також учнів Оганджаняна Артура (11 клас), Гульпака Антона (11 клас), Кучеряву Владу(10 клас) та Козубовську Марію (10 клас) за перемоги у предметних олімпіадах та творчі і спортивні результати. Аделіна Іванівна нагородила подяками вчителів та учнів, які взяли участь в обласному семінарі начальників відділів освіти, а також учнівському самоврядуванню школи вручила смачний подарунок, а точніше те, що вони замовили під час Дня самоврядування у відділі освіти – ананаси. Діти були приємно здивовані. Теплі слова підтримки, віри в нас від адміністрації міста — надихнули на подальшу роботу.

Гості, батьки, учні та вчителі вирушили у морську подорож країної мультфільмів разом з 2-Б класом. Під час мандрівки завітали у мультфільми «Алладін та Жасмін» (1-А), «Смурфіки» (1-Б), «Первоцвіти» (1-В). Далі під час подорожі ми зустрілися з Веселими «Міньйонами» (2-А), чарівними «Долматинцями» (3-А), познайомилися із загоном спеціального призначення - Пінгвінами (3-Б) та мешканцями Нового Світу індіанцями 3-В класу, а потім з`явилися воїни Долини Миру з танцем «Панда кунг-фу і Тигренята» (4-А) та харизматичні Бурундучки 4-Б класу.



Об’їхавши усі мультфільми, ми продовжили мандрівку літаком разом з учнями 7-Б класу, а на літаку зібралося безліч цікавих професій: медики (5-Б), поворята (колектив під керівництвом Кодряну А.І.), офіціанти (6-Б), поліцейські (6-А), «Клінінгова кампанія» (7-А), черлідери і футболісти (8-А), кравці (8-Б). Вразив також виступ джур козацького рою «Характерники», гра на фортепіано учениць 9-Б класу Тодоряк Даниіли та Димітраш Андреї та колектив «Прайд» із запальним танцем «Рок-н-рол» під керівництвом Білоус Ірини Василівни. Творча група під керівництвом Гульпе Р.О. та Шлапакової І.О. розповіла про значення книжок у житті людини і закликали більше читати, а Рошка Юстіна заспівала «Материнську пісню» для батьків, адже без їх підтримки нічого не відбувається.

Переможцям 31 районного та 13 обласних предметних олімпіад, 15 конкурсів та 11спортивних змагань , 100 позашкільних заходів різних гуртків і спортивних секцій вручено грамоти та подарунки: рамки для світлин та сувенірні кружки з емблемою школи. 4 класи нагороджено за призові місця із збору макулатури

Вручення грамот та в подарунків педагогам за високі досягнення учнів у предметних олімпіадах та конкурсах, зал зустрів оплесками і повагою до складної, наполегливої щоденної вчительської праці.

За багате і змістовне життя школи, рішенням батьківського комітету, 22-м класам було вручено солодощі.

Взагалі результати в навчанні і вихованні учнів дають можливість школі посідати високе місце в рейтингу серед інших шкіл району, а учням розвивати в собі найкращі риси: добро, людяність, милосердя, справедливість, толерантність, любов до школи.

Нехай щасливий світ дитинства, сміх, успіх створюють гарний настрій і відповідальне ставлення до вирішення вимог, які ставить перед школою життя. Тож, гарного відпочинку літом!

259 переглядів0 коментарів
bottom of page