Свято вшанування обдарованих учнів
top of page

Свято вшанування обдарованих учнів

«Вернісаж особистостей», свято обдарованих учнів та їхніх наставників навчальних закладів Новоселицької ОТГ відбулося сьогодні в актовій залі гімназії.

Тут відзначали учнів, які показали високі результати знань, захищали честь громади та стали призерами і переможцями олімпіад, конкурсу науково-дослідних робіт Малої Академії наук, інших конкурсів, спортивних змагань та творчих конкурсів, - повідомляє сайт ОТГ.

Понад 110 грамот і подяк вручили голова Новоселицької ОТГ Марія Нікорич, начальники відділів освіти апарату виконкому міської ради Аделіна Руснак та культури, спорту, сім’ї та молоді Микола Козубовський, директор ЗОШ №3, депутат міськради Сергій Кока. Нагороди вручали в номінаціях «Інтелектуальна надія Новоселиччини», «Таланти Новоселиччини», «Юні олімпійці Новоселиччини», а також «Талант і майстерність» - номінація для педагогів під керівництвом яких школярі досягли високих результатів.

Таке свято відбулося в Новоселицькій ОТГ вперше, Марія Нікорич сподівається, що воно стане традиційним і сприятиме подальшим успіхам у навчанні учнів шкіл громади.


128 переглядів0 коментарів
bottom of page