Сьогодні у Новоселиці урочисто відзначили 29-у річницю Незалежності України
top of page

Сьогодні у Новоселиці урочисто відзначили 29-у річницю Незалежності України

На жаль, не було звичних у цей день концертів та розважальних заходів. На центральній площі м. Новоселиця відбувся урочистий захід за участю представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, представників установ і організацій, трудових колективів.

Перед початком учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто в різні періоди історії віддав своє життя за свободу рідної землі, за Незалежність України. З вітальними словами до присутніх звернулися голова районної державної адміністрації Олег Мельничук, голова районної ради Дмитро Вакарюк та голова Новоселицької ОТГ Марія Нікорич. Олег Мельничук оголосив про нагородження відзнакою облдержадміністрації «На славу Буковини» заступника директора АПОП «Золотий колос» Артема Глігора та приватного підприємця Іллю Сікору. Також було вручено літературно-мистецьку премію імені Степана Сабадаша редактору газети «Слово правди» Ганні Вакарчук.

Також, за особливий внесок у розвиток соціально-економічного і культурного розвитку Новоселицького району та Новоселицької ОТГ найактивніших учасників громадського життя відзначено Почесними грамотами районної державної адміністрації, районної ради та виконкому Новоселицької міської ради.

278 переглядів0 коментарів
bottom of page