Сімейним лікарям вручили службові авто
top of page

Сімейним лікарям вручили службові авто

Сімейні лікарі громади отримали нові автомобілі. Ключі від автомобілів і набори телеметричного обладнання завідувачам амбулаторій вручили голова районної ради Дмитро Вакарюк, в.о. голови РДА Каріна Поп, заступник голови Новоселицької ОТГ Деомид Шова і головний лікар Центру "Промінь здоров’я" В’ячеслав Бежан, - повідомляє сайт Новоселицької ОТГ.

Загалом 14 службових автомобілів з логотипом "Промінь здоров’я" закуплено за рахунок субвенції з державного бюджету, передбаченої Указом президента на розвиток сільської медицини. Шість з них поїхали сьогодні до амбулаторій сімейної медицини Котелевого, Маршинців та Зеленого Гаю, а також Тарасівців, Топорівців, Костичан. Освятив машини настоятель церкви Успіння Пресвятої Богородиці митрофорний протоієрей Євген Беженар.

Спецавтомобілі призначені для обслуговування населення у сільській місцевості та надання первинної медичної допомоги. До автомобілів додали набори телеметричного обладнання вартістю 110 тис. грн. кожен, на яке було виділено співфінансування з місцевого бюджету у розмірі 10%.

430 переглядів0 коментарів
bottom of page