Транскордонне співробітництво пожежно–рятувальних служб
top of page

Транскордонне співробітництво пожежно–рятувальних служб

13 та 14 серпня 2020 року партнери проекту «Транскордонне співробітництво пожежно–рятувальних служб» код ENI 2SOFT / 4.2 / 89 - комуна Владень Ботошанського повіту (Румунія) та місто Новоселиця, Чернівецька область (Україна) – організували семінар під назвою «Презентація національного законодавства в Україні та Румунії щодо управління надзвичайними ситуаціями та передовий досвід, місцевих рятувальних служб Новоселиці та Владень».


Участь у роботі семінару взяли 30 членів цільової групи проекту - 15 з Румунії та 15 з України та інші зацікавлені сторони: представники органів місцевого самоврядування, державної служби з надзвичайних ситуацій, в.о.старост старостинських округів Новоселицької міської ради об’єднаної територіальної громади, засоби масової інформації. Партнери були однаково залучені до організації семінару, а також під час проходила дискусія між учасниками по питанням порядку денного семінару.

Обмін досвідом під час проведеного семінару дали можливість здобути нові знання учасникам, щодо способів попередження та реагування на надзвичайні ситуації в обох громадах та посилення транскордонного співробітництва в географічній області Спільної оперативної програми RO-AU 2014-2020.

Загальна вартість проєкту - 331 100 євро( 8893759.87 грн., згідно курсу ІНФОЄВРО), з яких безповоротна фінансова допомога Європейського Союзу становить 297 990 євро( 8004383.89 грн., згідно курсу ІНФОЄВРО).

Проект впроваджується в Румунії, повіт Ботошань, комуна Владень та в Україні, місто Новоселиця.

Спільна Операційна Програма Румунія-Україна 2014-2020 фінансується Європейським Союзом через Європейський Інструмент Сусідства і співфінансується країнами, які беруть участь у Програмі.

Для додаткової інформації просимо звертатися до Майї Ракочі, менеджер по якості, тел. 0954538201, e-mail: novmeria@gmail.com



146 переглядів0 коментарів
bottom of page