У Боянах вилучили арсенал зброї і наркотики
top of page

У Боянах вилучили арсенал зброї і наркотики

17-го грудня поліцейські здійснили більше десятка санкціонованих обшуків у громадян, які можуть бути причетними до збуту зброї та важких наркотиків, інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці провели вказані обшуки в рамках досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та частиною 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

До обшуків також залучили спецпідрозділ «КОРД» і Роту поліції особливого призначення обласного управління Національної поліції. Правоохоронці обстежили помешкання і транспортні засоби групи буковинців, віком 30-40 років, які можуть бути причетними до збуту зброї та вибухових речовин, а також – виготовлення, зберігання і продажу марихуани й амфетаміну на території Чернівецької області.

За результатами проведених обшуків поліцейські виявили та вилучили: 10 рушниць зі змінними стволами, прикладами та іншими комплектуючими запчастинами; травматичний пістолет; майже 250 набоїв до рушниць різних калібрів; 20 гільз і 10 куль до малокаліберної рушниці; набої до травматичного пістолета; штик ніж; 2 мисливські ножі; шаблю; три банки з порохом; насіння конопель. Вилучену зброю громадяни зберігали нелегально без відповідних дозволів. Усе вилучено буде скеровано на криміналістичне дослідження. Наразі триває досудове розслідування.

Як нам стало відомо, в повідомленні йдеться про с. Бояни Новоселицького району.

3 124 перегляди0 коментарів
bottom of page