У міській раді заявили про те, що не мають наміру ліквідовувати заклади позашкільної освіти
top of page

У міській раді заявили про те, що не мають наміру ліквідовувати заклади позашкільної освіти

Відповідне звернення опубліковане на офіційному сайті та на сторінці в ФБ.

У зверненні наголошується, що після ліквідації позашкільних закладів, як районних структур, заплановано створення позашкільних закладів в Новоселицькій ОТГ. Планується створення двох позашкільних установ, які стануть власністю Новоселицької об’єднаної територіальної громади:

-комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа» Новоселицької міської ради Чернівецької області;

- комунальний заклад «Центр позашкільної освіти» Новоселицької міської ради Чернівецької області. Виконавчий комітет Новоселицької міської ради прийняв рішення про винесення питання щодо створення вищезазначених установ на розгляд сесії Новоселицької міської ради.

"В серпні 2020 року рішенням сесії Новоселицької міської ради створено комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа» Новоселицької міської ради Чернівецької області, який на даний момент функціонує і надає послуги за спортивними напрямками, відповідно до запитів і вподобань населення.

З метою винесення на розгляд сесії Новоселицької міської ради питання про створення комунального закладу «Центр позашкільної освіти» Новоселицької міської ради Чернівецької області, на сайті Новоселицької міської ради розміщено проєкт рішення із вищезазначеного питання та проєкт Статуту. Роботу комунального закладу «Центр позашкільної освіти» Новоселицької міської ради Чернівецької області планується організувати за напрямками: художньо-естетичний, науково-технічний, еколого-натуралістичний. Також в структурі закладу планується турисько-краєзнавчий відділ. Питання створення закладу планується розглянути на черговій сесії Новоселицької міської ради," - йдеться у зверненні.

250 переглядів0 коментарів
bottom of page