top of page

У Новоселиці стартували спортивні змагання до Дня міста

Сьогодні в Новоселиці пройшли змагання з армреслінгку, боротьби дзюдо, футбольні попередні обласні змагання «Шкіряний м’яч», гра між командами Маршинці і Динівці.

Участь у змаганнях з боротьби дзюдо взяли десятки юних спортсменів з України, Румунії і Молдови. Дзюдоїсти боролися за медалі в різних вагових категоріях.

Спортсменів привітали голова ОТГ Марія Нікорич, заступник міського голови Деомид Шова, начальник відділу культури, молоді та спорту Микола Козубовський, голова РФОК "Колос" Георгій Кіріл.

Вони вручили нагороди переможцям і призерам змагань, які вже стали традиційними у день народження Новоселиці.

За сприяння Олександра Незвещука та обласної федерації армспорту за підтримки обласного фонду "Довіра" у Новоселиці відбувся турнір з армреслінгу, присвячений Дню міста.

Участь взяли найсильніші спортсмени Чернівецької, а також Хмельницької та Івано-Франківської областей.

Учасників змагань привітали голова Новоселицької ОТГ Марія Нікорич, голова РФОК "Колос" Георгій Кіріл, голова обласної федерації Маріус Байка, депутат міської ради Майя Ракоча.

У запеклій боротьбі І-е місце здобули новосельчани, на ІІ-у - команда з Франківщини, третє загальнокомандне місце здобули хмельничани. Нагородили переможців і призерів у різних вагових категоріях.

У попередніх змаганнях "Шкіряний мяч" право продовжити участь в змаганнях вибороли в своїх вікових категоріях команадаи Чорнівки, Новоселиці (ДЮСШ "Колос"), Рокитного і Топорівців, а у двобої між Динівцями і Маршинцями перемогу здобула команда Динівців - 5:0.



123 перегляди0 коментарів
bottom of page