У Тарасівцях відкрили святкову ялинку, якої немає ніде у районі
top of page

У Тарасівцях відкрили святкову ялинку, якої немає ніде у районі

Новорічну ялинку у класичному стилі встановили у центрі села, біля сільської ради. Крім того, що аналогу штучній красуні нема, мабуть, ніде на території Чернівецького району, на неї не витрачено жодної копійки бюджетних коштів, вже не кажучи, що в Тарасівцях ялинку протягом багатьох років не встановлювали взагалі.


Як розповів староста села Аркадій Безушка, це стало можливим завдяки допомозі команді однодумців, які раніше вже брали участь у впорядкуванні цвинтаря, будівництві майданчика для урочистих подій та багатьох інших корисних для села справах.

"Хочу висловити щиру вдячність усім, хто протягом року, що минає, надавав допомогу у здійснені таких необхідних для нашого села справ, не шкодуючи ні власного часу, ні коштів. Без вашої допомоги нам не вдалося б здійснити і десятої частини того, що зроблено.

Щиро вітаю всіх тарасівчан, із прийдешніми Різдвяними та Новорічними святами. Нехай рік, що надходить, буде щедрим на добрі справи і корисні починання. Бажаю всім здоров'я, тепла і любові у родинах та всіх гараздів. Нехай збудуться всі ваші бажання!"



1 445 переглядів0 коментарів
bottom of page