У чернівецькій лікарні спалахнула пожежа: загинув пацієнт
top of page

У чернівецькій лікарні спалахнула пожежа: загинув пацієнт

Сьогодні, 27 лютого, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що на другому поверсі п'ятиповерхової будівлі лікарні по вулиці Героїв Майдану трапилася пожежа.


На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Попередньо правоохоронці встановили, що загоряння виникло в одній із палат, де проходять лікування хворі на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Працівники Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Чернівецькій області, які прибули на виклик, евакуювали громадян та ліквідували пожежу. Під час пошуково-рятувальних робіт рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка. Ще один пацієнт отримав опіки – лікарі доправили його до реанімаційного відділення.

На місці події поліцейські забезпечують охорону публічного порядку та здійснюють першочергові необхідні заходи для встановлення причин пожежі, які проводять із залученням криміналістичної лабораторії ГУНП в Чернівецькій області, спеціалістів експертної служби Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України та ДСНС.

247 переглядів0 коментарів
bottom of page