У Шишківцях провели збори села
top of page

У Шишківцях провели збори села

Сьогодні у с. Шишківці відбулися збори жителів села. Шишківці – найменше село Новоселицької громади, до того ж давно забуте владою. Неприємна статистика - торік тут народилося 7 дітей, а померло 13 людей. То ж не дивно, що в неопаленому залі більшість людей були не юного віку.

Давним-давно тут ліквідовано і школу, і дитсадок, перевізники не бажають бити автобуси заради кількох пасажирів. Втім, варто бути справедливим, останніми роками дорога, яка веде до села все ж таки стала ліпшою, і болото вже не капає з кінчика антени, а лише заливає лобове скло. На центральній вулиці з’явилися ліхтарі (досі ні Шишківці, ні Рингач (до сільради Рингача входили Шишківці) не освітлювались взагалі.

Але люди ображені. Вони хочуть нормальної дороги і автобуса, впорядкованого сміттєзвалища і освітлених вулиць. До в. о. старости присутні висловили численні претензії щодо роботи саме в їхньому селі, із господарських, земельних питань та багато інших. Голова ОТГ М. Нікорич, яка була присутня на сесії запевнила, що про Шишківці не забули, буде продовжуватись освітлення вулиць, вишукуються можливості для налагодження транспортного сполучення.

Також перед учасниками зборів виступив представник фірми «Мрія» - одного з найбільших орендарів земель. Він обіцяв присутнім всяку допомогу, якщо вони віддадуть паї в оренду саме їм: і в оформленні документів, спадку, тощо, збільшення виплат. Загалом помітно що земля зростає в ціні. Складним залишається питання виділення землі і жителям села, і учасникам АТО. Все це стало предметом гострого обговорення.

145 переглядів0 коментарів
bottom of page