Футбольний тиждень
top of page

Футбольний тиждень


Друге коло чемпіонату району набирає обертів

9 серпня на стадіонах Новоселиччини відбулися футбольні матчі другого туру другого кола чемпіонату району з футболу, з наступними рахунками:

ФК с. Строїнці – ФК с. Топорівці – 2:2;

ФК с. Колінківці – ФК с. З.Гай – 2:0;

ФК с. Рідківці – ФК с. Чорнівка – 2:3;

ФК с. Бояни-Припруття – ФК с. Тарасівці – 8:4;

ФК с. Недобоївці – ФК с. Маршинці – +:-;

ФК с. Динівці – ФК с. Стальнівці – 4:2.

Наступний тур чемпіонату за календарем 16 серпня.

В ¼ Кубку району залишилися найсильніші

Минулого тижня відбулися матчі-відповіді 1/8 розіграшу Кубку району з футболу, в підсумку яких за сумою двох ігор до ¼ увійшли кращі на цей час вісім команд учасників. В підсумку жеребкування на цьому епаті між собою зустрінуться наступні пари суперників: ФК с. Бояни-Припруття – ФК с. Колінківці; ФК с. Динівці- ФК с. Магала; ФК с. Строїнці – ФК с. Тарасівці; ФК с. Топорівці – ФК с. Стальнівці. Переможця пар буде також визначено з двох матчів. Команда вказана першою, першу гру гратиме вдома. Матчі ¼ Кубку району відбуватимуться серед тижня.

Гідний виступ Новоселицьких команд в області

Минулими вихідними на зелених газонах Буковини були зіграні чергові тури обласних змагань з футболу різних рівнів в яких: в суперлізі ФК «ШкВАЛ» вдома в напруженому матчі мінімально з рахунком 2:1 здолав хорошу, мобільну ФК «Дністер» з м. Новодністровськ. В першій лізі обласної першості на виїзді ФК с. Рокитне витримав шалений натиск господарів з ФК с. Шипинці Кіцманського району, зігравши 1:1. Бажаємо нашим командам успіхів в наступних турах.

154 перегляди0 коментарів
bottom of page