Хто не встиг вакцинувати домашніх тварин – ще не пізно
top of page

Хто не встиг вакцинувати домашніх тварин – ще не пізно

Оновлено: 27 черв. 2019 р.

21-23 червня в Новоселиці проводилися профілактичні щеплення проти сказу домашніх тварин. Вакцинування проводилося безкоштовно, за графіком, узгодженим з міською радою.

Як розповів начальник Новоселицької районної державної лікарні ветеринарної медицини Степан Штефуряк, це перша така акція, яка стала можливою завдяки сприянню Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області. Було отримано вакцину, досить ефективну, вітчизняного виробництва. Вакцыонування у населених пунктах району проводять місцеві ветеринари, а у районному центрі вони допомогли провести профілактичні щеплення згідно графіку. На жаль, не скрізь власники тварин були вдома, адже бригади працювали у робочий час. Тому вакцинацію пройшли далеко не всі тварини. Ця робота триватиме і надалі. Вакцина ще є у достатній кількості.

Тим, хто має намір щепити домашніх тварин в індивідуальному порядку, краще, звісно, щоб це було не одне домоволодіння, а декілька, необхідно звертатися до спеціалістів Новоселицької ветеринарної лікарні (запис з 9.00 до 12.00 в робочі дні, тел.: 2-02-63, 2-02-14, 066-120-48-00).

123 перегляди0 коментарів
bottom of page