Чемпіонат області з велоспорту ВМХ: результати
top of page

Чемпіонат області з велоспорту ВМХ: результати

Майже пів сотні юних велосипедистів взяли участь у чемпіонаті області з велоспорту ВМХ, який відбувся минулими вихідними у Новоселиці на велотрасі міського стадіону. Любителі двоколісного друга змагалися в індивідуальній гонці на час та рейсингу і показали у своїх вікових групах наступні результати:

Так, у змаганнях юнаків Андрій Виговський, Богдан Трипадуш, Ростислав Сіряков та Василь Кравчук здобули перше місце в обох номінаціях, Андрій Зорін переміг у гонці та здобув срібло у рейстнгу, Гліб Візітіу та Олександр Калініч третіми пересікли фініш в індивідуальних перегонах, а Валентин Малік та Роман Лупу другими. У заїздах серед чоловіків рівних не було Олександру Сірякову, який впевнено переміг в обох видах.

Серед дівчат Вікторія Міля перетнула фінішну пряму першою у обидвох видах, Кіра Калетник, Евеліна Єнакі, Світлана Перерва, а також Ельвіра Бурлачук, Іннеса Візітіу та Ірина Давид, у своїх вікових групах, розіграли між собою призові місця: перше, друге та третє відповідно. Традиційно у жіночих заїздах рівних не було нашій Марчелі Шпірці, котра у свою скарбничку додала ще дві золоті медалі.

Вітаємо велосипедистів із черговим здобутком та бажаємо подальших перемог!

83 перегляди0 коментарів
bottom of page