Чоловіків-переселенців, які прибули до Чернівецької області, закликають стати на військовий облік
top of page

Чоловіків-переселенців, які прибули до Чернівецької області, закликають стати на військовий облік

Станом на 19 квітня, на Буковині офіційно поселились 81 283 особи. Відомо, що з них на територію області прибули 26 266 дітей. Такі цифри надали у Чернівецькій обласній військовій адміністрації

Понад 4 тисячі чоловіків-переселенців стали на облік у Чернівецькому обласному ТЦК та СП. У пресцентрі Чернівецького обласного ТЦК та СП вкотре наголошують, що чоловіки призовного віку, які прибувають в Чернівецьку область, зобов’язані стати на військовій облік у ТЦК та СП районних, або міському, упродовж 48 годин. «Керівникам ЖРЕПів, ОСББ, гуртожитків, установ та організацій, незалежно від форм власності, а також загалом всім, хто надає тимчасове проживання переміщеним особам, заборонено здійснювати поселення переміщених чоловіків без постановки на військовий облік більш як на дві доби», - зазначила начальниця пресслужби Чернівецького обласного ТЦК та СП Тетяна Попович.

Чернівецький обласний ТЦК та СП звертається до керівників установ, організацій, підприємств незалежно від форм власності та наголошує на дотриманні законодавчих норм щодо ведення військового обліку. Зокрема - на необхідності в найкоротший термін здійснити звірки з Р(М)ТЦК та СП з метою уточнення військово-облікових даних військовозобов’язаних, резервістів та призовників. Також в обласному центрі повідомили, що військовослужбовцями ТЦК та СП будуть проводитись позапланові перевірки.

430 переглядів0 коментарів
bottom of page