Школярі з Новоселиці на канікулах побували в Італії
top of page

Школярі з Новоселиці на канікулах побували в Італії

Напередодні осінніх канікулів учні 8-11 класів Новоселицької гімназії та загальноосвітньої школи №3 разом з вчителями Дисар Я.В., Лютик Л.П., Кокою С.А. та Дишкант А.Д. здійснили цікаву та насичену враженнями подорож. Маршрут, який починався зі Львова, пролягав через Будапешт до прекрасної Італіі.


Перетнувши Угорський кордон, діти полинули у загадковий і атмосферний Будапешт. Милувалися вогниками вечірнього міста під час оглядової екскурсії. Ранок наступного дня розпочався переїздом на кораблику до чудової Венеції. Надалі бажання побачити незвідане і , в той же час, величне зворушувало юні серця. Це – Рим! Вічна магія Риму полягає в умінні поєднувати стародавнє і сучасне. Імперії підносилися і переживали занепад, старі боги замінювалися новими, але Рим залишається Римом.


Ватикан – унікальне місто-країна, місто-музей з яким нерозривно пов'язана історія Римської імперії. Діти були в захваті від побаченого!

Наступного дня, відпочивши після насиченого враженнями від Риму, відправилися ознайомлюватися із пам’ятками Флоренції. Побачили шедеври архітектури – Кафедральний собор Санта-Марія дель Фьорі, дзвіницю Джотто, церкву Санта Маргаріта, будинок Данте, усипальню великих людей Італії – церкву Санта Кроче. Палац Юстиції і палац Гонді.



507 переглядів0 коментарів
bottom of page