Іван Семенюк йде таки в депутати
top of page

Іван Семенюк йде таки в депутати


На сайті ЦВК станом на ранок понеділка по виборчому округу №203 (центр - Новоселиця) зареєстровано 7 кандидатів у депутати, всі - самовисуванці.

Офіційно зареєстровано Івана Семенюка - народився 12 лютого 1968 року в селі Бояни Новоселицького району Чернівецької області, генеральний директор, ТОВ "Родничок", безпартійний, проживає в селі Бояни Новоселицького району Чернівецької області.

Також у списку зареєстрованих: Мірча Беженар, підприємець, народився в селі Михайлівка Глибоцького району, проживає в селі Великий Кучурів Сторожинецького району; Михайло Гросу, народився у Чернівцях, шеф-редактор газети у Чернівцях; Петро Панчук, народився в селі Підбрусень Млинівського району Рівненської області, голова Глибоцької районної ради, проживає в селі Чагор Глибоцького району; Іван Попеску, народився в селі Нижні Петрівці Сторожинецького району, тимчасово не працює, проживає в селі Нижні Петрівці; Юрій Продан, народився в селі Молодія Глибоцького району, Коровійський сільський голова; Григорій Тіміш, народився в селі Купка Глибоцького району, народний депутат України, проживає в селі Купка Глибоцького району. Слід очікувати тепер реєстрації партвисуванців.

336 переглядів0 коментарів
bottom of page