Район Інфо

6 квіт 2019 р.2 хв

«М’ясний дім»і «Пан Кейк» запрошують на відкриття

Рік тому, напередодні пасхальних свят, у Новоселиці в торговельному центрі відкрився магазин «М’ясний дім». І ось, нещодавно, магазин, який здобув заслужену прихильність споживачів (купувати м’ясні продукти сюди приїжджали з усього району і, навіть, з Чернівців), несподівано закрили. Ненадовго. Вже найближчими днями, після повної реконструкції, його знову відкриють для покупців. Площа магазину збільшилась вдвічі. Як розповів власник магазину Ілля СІКОРА, популярність торговельного закладу вимагала провести реконструкцію.

І не тільки. Тепер він готовий представити покупцям не лише широкий асортимент м’яса і м’ясної продукції, але й десятки видів свіжої випічки, напівфабрикатів з тіста та кондитерських виробів, які виготовлені у власній пекарні «Пан Кейк», яка розташувалася тут таки, в реконструйованому цокольному приміщенні магазину.

- У нас було цокольне приміщення, закинуте десятиріччями, – розповідає Ілля Сікора. – Так, наша продукція справді сподобалась покупцям, але хотілося запропонувати новосельчанам ще щось. В багатьох магазинах сьогодні працюють власні невеличкі цехи з випічки хліба, кондитерських виробів. Тож це не якесь ноу-хау. Але нам вдалося зробити дещо більше - повноцінне виробництво не лише хліба і хлібобулочних виробів, а й напівфабрикатів з тіста, кондитерських виробів тощо. Взялися до роботи. Повністю замінили комунікації: водопостачання, електрику, встановили вентиляцію, провели необхідний ремонт, закупили італійське обладнання... «М’ясний дім» і «Пан Кейк» запрошують на відкриття

- Наш технолог пройшов відповідне навчання в Італії, навчили і працівників. Всі разом ми почали створювати власну рецептуру. Крім звичних, так би мовити, хліба і багетів, у нас буде хліб з цибулею, хліб з морковкою, хліб чорний з салом, з часником - понад 20 видів. Також десятки видів випічок, кондвиробів, вареники, пельмені, манти, хінкалі, піца. Загалом понад 5 десятків позицій. Все це можна буде спробувати в кафетерії, прямо тут.

- Випічкою покупця сьогодні навряд чи здивуєш. В чому фішка?

- Так. Родзинка у тому, що все, навіть родзинки, будуть наші, місцевого виробництва. Тобто мінімум домішок, повна екологічність сировини. І вся сировина буде наша, вирощена переважно у Новоселицькому районі. Ну і звісно суворе дотримання технологій і санітарних норм. Думаю, покупці це оцінять.

- Для багатьох виробників проблемою стає пошук кваліфікованого персоналу.

- У нас працюють здебільшого місцеві фахівці, чимало працюють переселенців зі Сходу країни. Провели відповідні навчання. Перше, що зробили - створили побутові умови: облаштували їдальню, побутові кімнати, душові. Тільки тут, у цехах - понад 30 працівників, а взагалі близько п’ятдесяти.

- А щодо, так би мовити, традиційної продукції «М’ясного дому», буде щось новеньке?

- Безумовно, будуть і вже звичні м’ясні продукти, і нові види. Але зараз піст, тож ми їх презентуємо ближче до Пасхи. А поки що запрошуємо скуштувати нашу випічку і завітати до оновлених залів магазину і разом з нами відсвяткувати відкриття і 1-шу нашу річницю 11 квітня вже о 8-ій ранку. Буде багато приємних сюрпризів.

Користуючись службовим становищем, ми звісно спробували продукцію пекарні «Пан Кейк». Ну, що вам сказати, це - бомба!

    7050
    0