Район Інфо

4 січ 2020 р.1 хв

Магазин «Бонус-Плюс» вітає з святами і запрошує!

Напередодні новорічних свят у Новоселиці урочисто відкрив двері, після реконструкції, магазин «Бонус-Плюс», що розташований на вул.Бессарабській, 2 (біля залізничного переїзду).

Магазин, розташований у зручному місці. Від перших днів після відкриття полюбився споживачам не лише широким асортиментом товарів, а й швидкістю та зручністю обслуговування, високою якістю пропонованої продукції.

– Нашим головним завданням, і це є непорушним принципом, – зазначає власник магазину Денис Пашалик, – є якісне обслуговування і зручність для клієнтів. Тому коли з часом магазин став тіснуватим і для асортименту продукції, який постійно розширювався, і для покупців, яким полюбився наш торгівельний заклад, ми прийняли рішення розширюватись. Попри всі складнощі, нам вдалося збільшити розміри торгівельних площ. Тепер – це, значною мірою, магазин побудований як супермаркет самообслуговування, але маємо відділи, де покупців обслуговують наші працівники».

Сьогодні у «Бонус-Плюс» представлені практично всі групи продовольчих товарів, широкий асортимент напоїв, фрукти і овочі, а також риба і морепродукти, м’ясні вироби, хліб і хлібобулочні вироби, господарська група товарів, кондитерські вироби та багато іншого. Є кафетерій, де покупців пригостять смачною випічкою і тістечками, зігріють кавою чи чаєм. Тобто зроблено фактично все, щоб відвідавши магазин «Бонус-Плюс» покупець придбав усе йому необхідне.

А ще, що дуже важливо, графік роботи магазину – від 7 год. 30 хв. до півночі.

    4660
    0