Магазин «Бонус-Плюс» вітає з святами і запрошує!
top of page

Магазин «Бонус-Плюс» вітає з святами і запрошує!

Напередодні новорічних свят у Новоселиці урочисто відкрив двері, після реконструкції, магазин «Бонус-Плюс», що розташований на вул.Бессарабській, 2 (біля залізничного переїзду).

Магазин, розташований у зручному місці. Від перших днів після відкриття полюбився споживачам не лише широким асортиментом товарів, а й швидкістю та зручністю обслуговування, високою якістю пропонованої продукції.

– Нашим головним завданням, і це є непорушним принципом, – зазначає власник магазину Денис Пашалик, – є якісне обслуговування і зручність для клієнтів. Тому коли з часом магазин став тіснуватим і для асортименту продукції, який постійно розширювався, і для покупців, яким полюбився наш торгівельний заклад, ми прийняли рішення розширюватись. Попри всі складнощі, нам вдалося збільшити розміри торгівельних площ. Тепер – це, значною мірою, магазин побудований як супермаркет самообслуговування, але маємо відділи, де покупців обслуговують наші працівники».

Сьогодні у «Бонус-Плюс» представлені практично всі групи продовольчих товарів, широкий асортимент напоїв, фрукти і овочі, а також риба і морепродукти, м’ясні вироби, хліб і хлібобулочні вироби, господарська група товарів, кондитерські вироби та багато іншого. Є кафетерій, де покупців пригостять смачною випічкою і тістечками, зігріють кавою чи чаєм. Тобто зроблено фактично все, щоб відвідавши магазин «Бонус-Плюс» покупець придбав усе йому необхідне.

А ще, що дуже важливо, графік роботи магазину – від 7 год. 30 хв. до півночі.

466 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Ризикова гра, її призначення

Онлайн слоти приваблюють величезну кількість шанувальників азартних розваг своєю доступністю, різноманітністю сюжетних ліній, яскравою графікою. Але багато геймерів вважають за краще грати в онлайн Че

bottom of page