У Новоселицю привезли Віфлеємський Вогонь Миру
top of page

У Новоселицю привезли Віфлеємський Вогонь Миру


У районній державній адміністрації представники Чернівецького осередку Пласту – Національної скаутської організації передали Віфлеємський Вогонь Миру голові РДА Євгенії Бойко та очолюваному нею колективу.

Кожного року протягом останніх десятиліть скаути всього світу поширюють Віфлеємський вогонь миру земною кулею. Цей вогонь є символом Любові, Надії, Миру та Віри у перемогу добрих вчинків. Цю передріздвяну традицію започатковано в Австрії, а завдяки пластунам вона поширюється і в Україні.

Суть акції – щоб вогонь з місця, де був народжений Ісус Христос, розповсюдився по всьому світу, щоб від одного вогника загорілось світло у всіх домівках. Саме з цими словами і проханням передати вогонь іншим звернулися до Євгенії Бойко члени Чернівецького Пласту.

Відтоді, як Віфлеємський Вогонь Миру прибув у Чернівецьку область, його передали десяткам церков різних конфесій, навчальним і благодійним організаціям, трудовим колективам. В райони Чернівецької області пластуни везуть вогонь за підтримки агрохолдингу "Мрія".


312 переглядів0 коментарів
bottom of page