top of page
Фото автораРайон Інфо

Нова Рідківська школа нарешті сьогодні відчинила свої двері

554 рідківських школярів розпочали навчальний рік у сучасному, інтерактивному, креативному та доступному освітньому просторі. Запроєктували школу ща у 2008 році, наріжний камінь освятили у 2009-му, а інтенсивні роботи почались з 2015 року. У 2020-му школу включили до списку об’єктів "Великого будівництва" під патронатом Президента, і це спрацювало.


Окрім світлих класних кімнат, тут обладнали кінотеатр, лінгафонний кабінет, комп’ютерний клас, майстерні із обробки тканин, металу та дерева. Окрім спортивної зали, є також гімнастичний клас. Крім того, уроки фізкультури зроблять комфортними нові роздягальні та душові.

Школа є доступною для учнів з інвалідністю. Тут працює підйомник та ліфт, яким можна дістатися на другий та третій поверх, є пандуси, обладнано окрему інклюзивну вбиральню.

Символічного ключа директорці школи Василині Морараш вручила представниця генпідрядника заступниця генерального директора фірми «Роднічок-1» Світлана Скрикуляк. Відбулось це на урочистій лінійці, яка стала своєрідним новосіллям і зібрала десятки іменитих гостей, котрі так чи інакше долучились до такої гарної справи.

Ганна ВАКАРЧУК

182 перегляди1 коментар

1 Comment


Yumi Vega
Yumi Vega
Feb 07, 2023

Your blog provided us valuable information to work on. You have done a marvellous job! https://j9korea.com/


Like
bottom of page