Серпнева конференеція освітян: фото
top of page

Серпнева конференеція освітян: фото

27 серпня, в приміщенні сесійної зали Новоселицької міської ради відбулася Спільна серпнева конференція працівників освіти Новоселицької, Мамалигівської та Боянської територіальних громад на тему «30 років освіті України: надбання та перспективи розвитку освітньої галузі Новоселицької, Мамалигівської та Боянської територіальних громад».

Участь у роботі коференції взяли: представники освітянських установ олласті, громада та старостатів, профспілки працівників освіти і науки, завідуючі закладів дошкільної освіти, директори закладів загальної середньої та позашкільної освіти, директори установ освіти громади. Традиційна зустріч освітян, яку провела Аделіна Руснак, начальник відділу освіти Новоселицької міської ради, відбулася у форматі «Крісла успіху», що дало змогу запрошеним спікерам, у формі активного діалогу, розповісти всім присутнім про успіхи та надбання своїх закладів освіти.

Педагоги ділилися своїми планами на новий навчальний рік, на короткотривалу та довгострокову перспективу, мріяли про якісні зміни в освіті, і вкотре довели, що готові до їх впровадження, реалізації та досягнення поставлених цілей.

Привітали педагогів із початком нового навчального року вихованців КЗ «Центр позашкільної освіти».

206 переглядів1 коментар
bottom of page