Як відзначатимуть ювілейний День незалежності у Новоселицькій громаді
top of page

Як відзначатимуть ювілейний День незалежності у Новоселицькій громаді

Стали відомі основні заходи, що відбудуться в Новоселицькій громаді з нагоди святкування 30-ї річниці незалежності України у Новоселицькій МТГ.

Щодня до 20 серпня на майданчик біля КУ "Новоселицька публічна бібліотека" розгорнута документально-хронологічна панорама "Незалежна Україна - навіки на всі часи". Працює вона з 9-ї до 17-ї години.

21 серпня у с. Динівці проведуть фестиваль національних культур «Радість родин» (відбудеться святковий концерт, частування, майстер-клас з карате, дитячі розваги, танці просто неба). Початок о 17-ій годині. Завершення … Ну як вийде.

22 серпня у Новоселиці пройдуть змагання із стрітболу серед чоловічих команд (міський стадіон, 10 година), Фінал Кубку Другої ліги, група «Б» - ФК «Колінківці» - ФК «Динівці-Малинівка» (там же, 12 година). Одночасно у Зеленому Гаї проходитимуть (початок о 15-ій) урочистості, святковий ярмарок, дитячий боді-арт «Україна у нашому серці», майстер-клас «Готуймося до Дня Незалежності разом», ве6лопробіг, перегляд фільму, пригощання попкорном, вечірні гуляння. А в Котелевому - фестиваль з нагоди Дня незалежності України: спортивні турніри та розваги, студія краси, творча майстерня, літературний пікнік, велопробіг, малюнки на асфальті святковий концерт, дефіле у вишиванці, показові виступи секції карате кіокушинкай, святкова дискотека. Це дійство стартує з 10-ї ранку. А у Малинівці з 10-ї ранку розпочнуться святкові заходи Молодіжної ради Новоселицької ОТГ.

23 серпня у Новоселиці відбудуться урочисті заходи до Дня Державного Прапора України (9 година), а о 18 годині на центральній площі розпочнеться дискотека.

24 серпня всі заходи пройдуть у Новоселиці. У будинку культури о 10 ранку (після покладання квітів до пам’ятника Шевченку) розпочнуться урочисті заходи до 30-ї річниці від Дня проголошення незалежності України. Одночасно на стадіоні розпочнеться Другий турнір з футболу до Дня незалежності України серед юнаків. О 16 годині на центральну площу з усієї області з’їдуться байкери. Хто пам’ятає – одного разу таке було: яскраво і видовищно.

Ну і нарешті 28 серпня, завершальним акордом, на стадіоні с. Рокитне проведуть святковий концерт до 30-ї річниці від Дня проголошення незалежності України.

Тож, як бюачите, є де побувати і що подивитись. Аби встигнути.

272 перегляди1 коментар
bottom of page