Запрошуємо до школи іноземних мов Go Ahead!
top of page

Запрошуємо до школи іноземних мов Go Ahead!

Школа іноземних мов Go Ahead! запрошує всіх бажаючих вивчати та поглиблювати свої знання з іноземних мов: англійської, німецької, французької, італійської, іспанської, румунської та китайської мов для навчання, роботи, бізнесу, подорожей, IT, здачі міжнародних іспитів, ЗНО, ДПА — напрямок обираєте лише Ви.

Курси, індивідуальні та групові заняття для всіх вікових груп в офлайн та онлайн режимі + переклад документів. Тут на Вас чекають цікаві заняття та персональний навчальний план. Ми створюємо для Вас приємний процес навчання та отримаємо результат в короткі терміни.

Наша ціль – якісно навчити іноземної мови навіть тих, кому це важко дається за доступною ціною та постійними акціями.

Ми використовуємо спеціальні методи для запам´ятовування слів. Оскільки кожна людина за природою є творчою, то в нашій школі, крім основних занять, можна відвідувати різноманітні безкоштовні спецфакультативи та заходи, такі як: Speaking lessons, Video Club, літні мовні табори вивчення іноземних мов на курсах та ін. Також наша школа активно співпрацює з Cambridge Club, обмінюється знаннями та досвідом.

Чотири причини обрати Go Ahead!

1. Онлайн та оффлайн навчання з кваліфікованими викладачами Інтернет-ресурси, онлайн платформи, аутентичні матеріали та медіа – основні складові наших занять. Власний стиль проведення занять, якість викладання підтверджено міжнародними сертифікатами.

2. Підготовка до ЗНО та міжнародних мовних іспитів Пропонуємо ефективну систему індивідуальної та групової підготовки до здачі ЗНО та міжнародних іспитів з англійської, німецької, французької мов від рівня А1 до С1. Реєструємо та готуємо до іспитів КЕТ, PET, FCE, CAE та IELTS, Goethe Prüfungen, ÖSD, TestDAF, TELC.

3. Комплекс послуг перекладу В офісі Центру Go Ahead! на телефонне звернення Вам завжди допоможуть: детально ознайомлять з нашими послугами, ціновою політикою, допоможуть обрати курс та скласти графік навчання, пройти безкоштовне тестування, організують послуги перекладу, консультації тощо.

4. Зручне розташування та комфортне приміщення

Ми розташовані в самому центрі м. Новоселиця за адресою: вулиця Центральна, 27, 2 поверх. Комфортний офіс на другому поверсі обладнаний навчальною технікою, інтернетом, зручними меблями. Тел.: 0997379714 – Вікторія



167 переглядів1 коментар
bottom of page