Відбулися серпневі педагогічні конференції
top of page

Відбулися серпневі педагогічні конференції

У Новоселицькому районі провели традиційні педагогічні конференції. Але проходили вонм зовсім нетрадиційно.


Відділ освіти РДА проводив конференцію в режимі онлайн. Керівництво району та районного відділу освіти перебували в приміщенні районного методкабінету, голови Магальської та Ванчиковецької ОТГ, директори шкіл цих громад і сіл, що не увійшли до громад у своїх навчальних закладах. Участь в конференції взяла начальник управління Держслужби якості освіти у Чернівецькій області Оксана Палійчук, голова Новоселицької РДА Олег Мельничук, заступниця голови райради Ольга Цуркан.

Мова йшла про організацію роботи освітніх закладів в умовах пандемії, створення інформаційного простору закладів освіти, сучасні тенденції виховної роботи, організацію інклюзивного навчання, забезпечення якісних освітніх послуг в системі позашкільної освіти тощо.

Серпневу конференцію педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької та Мамалигівської ОТГ: «Тренди розвитку освіти Новоселицької та Мамалигівської ОТГ: реалії та перспективи» провели у Новоселицькій гімназії. Присутніми були лише керівники закладів освіти Новоселицької та Мамалигівської об’єднаних територіальних громад. Це було підсумкове зібрання керівників, якому передувала низка онлайн – заходів: методичні зустрічі з вчителями – предметниками, наради із заступниками директорів, Батьківський форум за участі представників батьківських комітетів та голів профкомів закладів освіти. В роботі конференції взяли участь голова ОТГ Марія Нікорич, заступник Мамалигівського сільського голови Володимир Антончук, голова райкому профспілки працівників освіти та науки Лілія Єремейко.

Основний акцент зустрічі зроблено на організацію освітнього процесу в закладах освіти в умовах пандемії, пов’язаної з поширенням короновірусної інфекції COVID – 19.

Заклади освіти Новоселицької та Мамалигівської ОТГ отримали іменні таблички «Гордість громади» за роботу в різних напрямках освітньої діяльності.

276 переглядів0 коментарів
bottom of page