До Йордана ополонки замерзнуть
top of page

До Йордана ополонки замерзнуть

А потім розмерзнуться

Найбільші морози без снігу очікуються в Новоселицькому районі 16 січня - -16° градусів вночі, до -10° вдень. Опадів на сайті accuweather.com не передбачають. У віторок, 19 січня деннні і нічні температури колоиватимуться близько . У середу, 20-го січня денна температура сягне +7°С.

Тим часом вже завтра температура значно опуститься в північних областях і протримається кілька днів, кажуть рятувальники.

На сході України, а також у Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій областях очікуються снігопади. Висота снігового покриву досягне 5-15 см. Про це повідомляє ДСНС у вівторок, 12 січня.

Також очікуються пориви вітру до 15-20 м/с, хуртовини, а на дорогах - ожеледь.

У той же час, у Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях очікується налипання мокрого снігу, ожеледь (I рівень небезпеки, жовтий).

При цьому вже 15 і 16 січня в Україні очікується значне зниження температури: вночі до 12-18 градусів морозу, місцями в північних областях стовпчики термометрів можуть опуститися до 21 градуса нижче нуля. Вдень до 10-16 градусів морозу. Така ж погода протримається 17 і 18 січня.

110 переглядів0 коментарів
bottom of page