Дьордю, ти не правий
top of page

Дьордю, ти не правий

Депутат від Новоселицького виборчого округу №203  Георгій Мазурашу вийшов із партії "Слуга народу", але залишився членом парламентської фракції "СН", - повідомляє "МБ".



Про це Мазурашу повідомив на своїй сторінці у фейсбук.

"З 24.01.2024 повернувся в статус безпартійного, яким був висунутий і обраний народним депутатом України на виборах 2019, як представник команди Володимира Зеленського "Слуга народу", - написав Г. Мазурашу. Свої дії він пояснив тим, що партія так і не очистилися від тих, хто її "злив" на місцевих виборах 202 0року, не вказавши, про кого йдеться.

Також, за інформацією Г. Мазурашу, за чотири роки роботи у парламенті фракція "Слуга народу" не підтримала жодного з 70 поданих ним законопроєктів.

"Головне - за 4 роки 5 місяців і 12 днів роботи в парламенті рідна фракція жодного разу не підтримала жодну мою законодавчу ініціативу.

"Ну, не може ж бути так, що з понад 70 законопроектів, які подані з ініціативи наших з Володимиром Олександровичем (Зеленським) виборців або просто однозначно підтримані ними, жодна, прям жодна-жодна не заслуговує на підтримку рідною фракцією", - написав Г. Мазурашу.

Георгій Мазурашу був обраний народним депутатом України на виборах 2019 року від партії "Слуга народу" на виборчому окрузі №203 (колишні Глибоцький, Новоселицький, Герцаївський райони).

129 переглядів0 коментарів
bottom of page