Уродженка с. Драниця очолила Департамент соціального захисту обласної адміністрації
top of page

Уродженка с. Драниця очолила Департамент соціального захисту обласної адміністрації

Нового директора Департаменту соціального захисту населення призначили у Чернівецькій обласній державній адміністрації. Конкурс на цю посаду виграла Ольга Ходоба.



Колективу її офіційно представила заступниця голови ОДА Ірина Ісопенко.

«Пам'ятайте, що ваш департамент, як і інші структури ОДА, – цілісний механізм. Його успіх залежить від роботи кожного фахівця та напрямку руху, який оберете ви, як очільник», – сказала Ірина Ісопенко.

Ольга Ходоба подякувала за довіру та наголосила на тому, що разом із командою докладатиме максимум зусиль, аби в повній мірі забезпечити на Буковині реалізацію державної політики у соціальній сфері.

Довідково:

Ольга Ходоба народилася у с. Драниця, Новоселицького району, закінчила Драницьку ЗОШ.

У 2015 році закінчила Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію магістра права, у 2020 році – приватний вищий навчальний заклад Університет Короля Данила за спеціальністю «Архітектура та містобудування», також здобувши кваліфікацію магістра.

Працювала асистентом кафедри європейського права та порівняльного правознавства ЧНУ імені Юрія Федьковича. З лютого 2015 року до березня 2016 року була головним спеціалістом адміністративного сектору Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернівецькій області.

З квітня 2018 року до жовтня 2021 року продовжувала перебувати на держслужбі на посадах головного спеціаліста сектору управління персоналом і документообігу та завідувача сектору правової роботи в управлінні державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернівецькій області.

1 038 переглядів0 коментарів
bottom of page