eks-golovu-novoselickogo-rda-predstavleno-yak-golovu-dnistrovskoyi-administraciyi
top of page

Екс-голову Новоселицької РДА представлено як голову Дністровської адміністрації

Сьогодні, 3 березня 2021 року голова обласної державної адміністрації Сергій ОСАЧУК представив новопризначеного голову Дністровської районної державної адміністрації Олега МЕЛЬНИЧУКА, - про це повідомляє Дністровська районна державна адміністрація.

У заході взяли участь депутати райо

нної ради, керівники підприємств, установ та організацій району, керівники органів місцевого самоврядування та представники засобів масової інформації.

Сергій ОСАЧУК привітав усіх присутніх і висловив надію, що чітка взаємодія районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів в поєднанні з прекрасними кліматичними умовами та працьовитими, підприємливими, ініціативними людьми створюють чудовий потенціал і дають можливість Дністровському району стати успішним і економічно розвинутим.

Керівник обласної державної адміністрації закликав голів десяти територіальних громад, які входять до складу Дністровського району, вести свою роботу на засадах закону і справедливості та визначити основні пріоритети розбудови своїх громад.

Олега МЕЛЬНИЧУКА очільник області охарактеризував як вдумливого, професійного управлінця та скромну, порядну людину і побажав успіхів у роботі, реалізації планів, спрямованих на розбудову суспільних та соціально-економічних відносин в усіх населених пунктах Дністровського району.

Посадовець висловив впевненість, що життєвий та професійний досвід Олега МЕЛЬНИЧУКА, набутий на посаді голови Новоселицької районної державної адміністрації, надає можливість досягти максимально високих результатів для стабільного розвитку району, особливо у непрості часи, які сьогодні переживає Україна.

Олег МЕЛЬНИЧУК подякував Президенту України Володимиру ЗЕЛЕНСЬКОМУ та голові обласної державної адміністрації Сергію ОСАЧУКУ за довіру та пообіцяв, що докладе всіх зусиль для створення сприятливого соціально-економічного клімату в Дністровському районі.

140 переглядів0 коментарів
bottom of page