Нам #накипіло!
top of page

Нам #накипіло!

У Новоселиці з’явилася альтернатива!

«Єдина Альтернатива» вже серед громад Чернівецької області!

Хто ми?

Ми – громадянський рух небайдужих та активних буковинців “Єдина Альтернатива”, що вже активно працює в Чернівцях та громадах області.

Нас – медиків, освітян, волонтерів, меценатів, громадських діячів, будівельників, спортсменів, юристів, підприємців, власників приватного бізнесу, митців, ветеранів війни на Сході тощо – багато і ми об’єднуємося навколо однієї спільної ідей – розвитку наших громад: міст, сіл та селищ Чернівецької області!

Як ми працюємо?

Ми переконані, що чинному стану речей у будь-якій сфері Є Альтернатива. Рішення проблем, які накипіли мешканцям нашої області, зокрема Новоселицької громади - будемо шукати разом. Саме тому ми проводимо спільні обговорення з активними та небайдужими буковинцями.

Нашими спільними завданнями в розбудові громад, є:

- залучення активних, небайдужих та фахових людей;

- спільні обговорення та визначення проблеми, що турбують саме Вас;

- відкриття офісів, аби ви могли прийти та поспілкуватися про те, що справді #накипіло у вашому населеному пункті загалом;

- створення спільного майданчику для обговорення - окремого пабліку саме вашого району, де можете ділитися проблемами та ідеями щодо їх усунення.

Ми вже сформували команду з числа активних мешканців Новоселицького району та встигли обговорити деякі проблемні питання, тому якщо ви хочете навести лад у своїй громаді і готові до змін – приєднуйтеся!

Чого ми очікуємо та спільно реалізуємо?

Єдина обставина, яка гарантує розвиток Буковини – коли ми самі візьмемо відповідальність за наведення ладу в області! Тому запрошуємо всіх охочих стати архітектором майбутнього вашого району, долучатися до громадянського руху, сформувавши Альтернативну команду, яка візьме на себе відповідальність за наведення ладу в громадах!

779 переглядів0 коментарів
bottom of page