Напередодні сумного свята «афганці» знову об’єднали Новоселицький район
top of page

Напередодні сумного свята «афганці» знову об’єднали Новоселицький район

Сьогодні у Новоселицькому будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниці виведення військ з Афганістану.

Зібралися ветерани-«афганці» з громад всього колишнього Новоселицького району, тепер поділеного між Чернівецьким та Дністровським. Адже їх об’єднує давнє бойове побратимство та районна організація УСВА, яку очолює Петро Раца.

Приїхали керівники та заступники керівників обласної ради та ОДА, Чернівецької районної адміністрації та районної ради, голови та представники громад. Перед початком зборів біля пам’ятника «афганцям» на центральній площі зібралися десятки ветеранів тої війни, отець Євген відслужив молебень, поклали квіти до підніжжя стели.

Під час урочистостей лунали теплі слова, ветеранам вручали нагороди, грамоти і подяки, грошову допомогу, головам громад, за підтримку, подарували книги В. Шинкаря «І чорніли тюльпани» та збірку віршів цього автора. Відбувся концерт, який підготували артисти Новоселицького БК.

205 переглядів0 коментарів
bottom of page