У Динівцях вантажівка зіткнулася з мотоблоком
top of page

У Динівцях вантажівка зіткнулася з мотоблоком

22 квітня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Динівці Чернівецького району. У результаті зіткнення вантажного автомобіля «International» з мотоблоком «Зубр», потерпів 63-річний водій сільськогосподарської техніки.





На місце події, для встановлення всіх причин і обставин, виїхали та працювали співробітники Чернівецького райуправління поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції № 6 (м. Новоселиця).

Попередньо, правоохоронці встановили, що ввечері, 22 квітня, 51-річний водій вантажівки «International» в селі Динівці допустив зіткнення з мотоблоком «Зубр», під керуванням 63-річного місцевого жителя.

В наслідок дорожньо-транспортної пригоди старший з водіїв отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби правоохоронці вилучили та помістили на арешт майданчик.

93 перегляди0 коментарів
bottom of page