Житель Несвої зарізав односельця і сховав тіло у коморі
top of page

Житель Несвої зарізав односельця і сховав тіло у коморі

12 березня, до поліції надійшло повідомлення про зникнення 49-річного жителя села Несвоя, що на Буковині.



Під час досудового розслідування правоохоронці з'ясували, що 7 березня, зниклий гостював у 68-річного односельця, де ті розпивали алкогольні напої. Працівники поліції прийшли до 68-річного буковинця, який під час розмови помітно нервував та дивно себе поводив.

Правоохоронці вирішили оглянути будинок, і в підсобному приміщенні виявили тіло зниклого чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Співробітники поліції з’ясували, що під час застілля між чоловіками почалась суперечка, у результаті якої господар будинку взяв кухонний ніж та вдарив гостя у шию. Від отриманої травми чоловік помер на місці події. Щоб приховати сліди злочину, власник дому заховав тіло в коморі. Поліцейські затримали чоловіка, причетного до вбивства, у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, та помістили до ізолятора тимчасового тримання.  Відомості про цей факт слідчі відділення поліції №2 (м. Хотин) Дністровського РВП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.  Наразі вирішується питання повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину. Досудове розслідування триває.

440 переглядів0 коментарів
bottom of page