У с.Мамалига відкрили поліцейську станцію
top of page

У с.Мамалига відкрили поліцейську станцію

Приміщення станції обладнане всім необхідним для роботи поліцейських офіцерів громади та їх відпочинку. Щоб поліцейські офіцери змогли швидко реагувати на повідомлення громадян і прибувати на місця подій, було придбано службові автомобілі. Дбати про безпеку жителів громади будуть старший лейтенант поліції Микола Ністрян та капітан поліції Віталій Бодян, які успішно пройшли спеціалізоване навчання і конкурсний відбір.

 



Відтепер поліцейські офіцери оберігатимуть та захищатимуть спокій мешканців громади, аби кожен почував себе у безпеці. Звернутися за консультацією та отримати кваліфіковану допомогу  можна буде з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00, за адресою: с.Мамалига, вул.Головна, 48 та у будь-який час доби за тел.: 0501046484, 0950719892.

У відкритті взяли участь начальник ГУНП в Чернівецькій області, полковник поліції Віктор Нечитайло, заступник начальника ГУНП в Чернівецькій області Святослав Кішлар, начальник ВП №2 (м.Хотин) Дністровського РВП ГУНП в Чернівецькій області, полковник поліції Сергій Кушнір, заступник начальника ВП №2 (м.Хотин) Дністровського РВП ГУНП в Чернівецькій області – начальник сектору взаємодії з громадами, капітан поліції Андрій Сіньковський, заступник начальника сектору взаємодії з громадами ВП №2 (м.Хотин) Дністровського РВП ГУНП в Чернівецькій області, старший лейтенант поліції Іван Шестобанський, голова Мамалигівської сільської ради територіальної громади Аркадій Шова, заступник голови Володимир Антончук та поліцейські офіцери громади.

 

48 переглядів0 коментарів
bottom of page