Як обрати фарбу чи лак
top of page

Як обрати фарбу чи лак

Розібратися в сучасних лаках і фарбах непросто. Магазини пропонують величезний асортимент. То що ж являє собою фарба чи лак і що обрати вам саме для ваших потреб? Про це розповідають фахівці магазину «Акорд-Строймаркет», що в Новоселиці.

Інтер’єрна фарба для спалень і віталень


Призначена для використання тільки у житлових приміщеннях. Фарба легко наноситься, добре вкриває стіни. Для отримання насиченого однотонного кольору обов’язково нанесення 2-х шарів. Допускається вологе прибирання готових покриттів. Матеріал не вимагає ідеального вирівнювання поверхонь. За рахунок матової фактури всі дрібні нерівності візуально приховає сама інтер’єрна фарба. Стійка до миття, вигідна витрата, глибокоматова фактура, паропроникна – стіни “дихають”, зручна в нанесенні. Для захисно-декоративного фарбування нових і раніше пофарбованих водно-дисперсійними фарбами поверхонь: бетонних, оштукатуренних, цементно-вапяняних, азбоцементних, цегляних, гіпсокартонних та інших пористих поверхонь. Використовується для фарбування шпалер.

Фарби силіконові фасадні «Siltek»

Це водно-дисперсійні силіконово-акрилові композиції з мінеральними наповнювачами, для якісного фарбування зовнішніх поверхонь будівель та споруд, а також внутрішніх поверхонь у приміщеннях з високим експлуатаційним навантаженням. Рекомендована для фарбування конструкцій стін із фасадною теплоізоляцією та опорядженням штукатурками. Підлягає тонуванню. Високої паропроникності, стійка до забруднення, атмосферостійка, стійка до ультрафіолету.


Водно-дисперсійні акрилові фарби

характеризуються білосніжною білизною (самої білої в своєму класі). Фарба призначена для фарбування стін і стель всередині приміщень по бетонних, поштукатурених, гіпсокартонних, цегляним та іншим зашпакльованим основам. Завдяки своїй білизні, особливо рекомендується для фарбування стель. Водно-дисперсійні фарби «ПОЛІФАРБ» мають гарне матове покриття. Стійкі до сухого стирання.

Переваги: Сяюча сніжна білизна, забезпечує «дихання» стін, стійка до сухого стирання, матове покриття. До основних відмінностей акрилових фарб відноситься гидрофобность, стійкість до атмосферних змін, сонячного світла і миття. Відрізняється рівною плівкою високої еластичності, красивою глянсовою або матовою фактурою, стійкістю до тріщин. Гарантують високу якість обробки з ідеальними споживчими властивостями.



Матова тонкошарова інтер'єрна фарба для приміщень. Застосовується для фарбування стін і стель.

Особливістю цієї фарби є її підвищена економність. Отримане покриття відрізняється глибоким матовим блиском, білизною, не відблискує і дозволяє візуально приховати дрібні дефекти поверхні. Ці якості дозволяють рекомендувати її як найкращий варіант (в середньому ціновому діапазоні) для фарбування стель або стін.



Лаки для дерева


Переваги: стійкість до УФ-променів, вологи, перепадів температур і механічних впливів.

До числа таких лаків можна віднести алкідні, алкідно-уретанові і поліуретанові. Гарним вибором стануть яхтні лаки на алкідно-уретановій основі, які відрізняються підвищеною зносостійкістю.

Акрилові фарби

Швидковисихаючий сучасний оздоблювальний матеріал універсального призначення. Практично необмежена сфера його застосування обумовлена ​​високими технічними властивостями і експлуатаційними характеристиками. Універсальні акрилові емалі підходять для покриття практично будь-якого типу поверхні : дерево; бетон; гіпс; камінь; метал; мінеральні поверхні тощо.

"Кольорові шви"


Призначені для затирання швів керамічних, скляних облицювань, а також облицювань з штучного і природного каменю, в тому числі мармуру. Ефективно використовується на основах, що деформуються: підлоги, що обігріваються, стружкові та гіпсокартонні плити.

Еластичні (придатна для підлог з обігрівом); підвищена водостійкість; висока адгезія; ідеально рівна поверхня; стійкі до механічних впливів і забруднень; для зовнішніх і внутрішніх робіт, басейнів; перешкоджає утворенню грибка.

Грунтівки


Якість поверхонь напряму залежить від їх обробки та підготовки. Грунтування необхідне перед нанесенням штукатурки, шпаклівки, поклейкою шпалер або облицюванні кафелем. Грунтівки наносять для кращого зчеплення матеріалу з поверхнею. Вони обезпилюють поверхню, зв’язують мікрочастки пилу з основою і покращують прилягання наступних шарів. Без якісної обробки, поверхні з часом стають крихкими, оздоблюючі матеріали тріскаються, відстають та відвалюються. Це додає зайвого клопоту й матеріальних витрат.

"Барви Природи" ТМ Polifarb


Відмінна якісна водно-дисперсійна фарба з делікатним шовковистим сяянням, призначена для захисно-декоративного фарбування стін і стель в приміщенні, виконаних з різних матеріалів.

Фарба не стікає, не має запаху, забезпечує ніжне шовковисте покриття поверхні і швидко сохне. Фарба надзвичайно еластична, не тріскається в товстому шарі. Стійкість до миття (понад 10,000 циклів вологого стирання). Рекомендована для високоякісного фарбування стін в місцях схильних до більш інтенсивного забруднення і потребують частого миття.

Не знайшли того, що потрібно саме вам?

Фахівці МАГАЗИНУ «АКОРД СТРОЙМАРКЕТ» (м. Новоселиця, вул.. Хотинська, 72) допоможуть обрати фарбу, лак чи інше покриття, яке потрібне для Вашої оселі, офісу, виробничого чи будь-якого іншого застосування. В асортименті фарби і грунти для всіх видів фарбування і в будь-якому кольорі.

41 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Ризикова гра, її призначення

Онлайн слоти приваблюють величезну кількість шанувальників азартних розваг своєю доступністю, різноманітністю сюжетних ліній, яскравою графікою. Але багато геймерів вважають за краще грати в онлайн Че

bottom of page