top of page
Фото автораРайон Інфо

В Україні почали штрафувати водіїв авто "на єврономерах"

Поліція почала на місці виписувати штрафи водіям авто на єврономерах, поки що лише на Харківщині. Про це повідомив ТСН.Ранок.

Як йдеться в сюжеті, штраф буде виписаний у разі, якщо виявиться, що машиною керує не та людина, яка за документами ввезла автомобіль на територію України. Зазначається, що у разі першого випадку порушення закону поліція на місці виписує штраф у розмірі 8,5 тисяч гривень. Якщо порушник попадеться вдруге - покарання буде вже 17 тисяч гривень з вилученням водійського посвідчення.

Зараз такі правопорушення фіксують тільки в Харкові та Харківській області. Там копи отримали доступ до баз нерозмитнених авто від Державної фіскальної служби. Патрульна поліція вивчає, як працює система. За кілька днів вже оштрафовані десятки водіїв. Незабаром така практика, скоріш за все, пошириться на всю країну. У поліції переконані, що діють виключно в рамках чинного законодавства.


394 перегляди1 коментар

1 Comment


Yumi Vega
Yumi Vega
Feb 13, 2023

Very helpful advice in this particular post! It’s the little changes that make the largest changes. Thanks for sharing! https://j9korea.com/


Like
bottom of page