top of page

Ситуація на дорогах залишається складною: в заметах біля Рокитного десяток авто

Дорога на відтинках доріг Маршинці-Котелеве та Строїнці-Рокитне залишається вкрай складною. Хоча сніг і припинився, сильний вітер засипає дороги снігом з полів.

На відтинку дороги біля Котелевого нарешті з'явилася спецтехніка "ШБУ-77" - фірми яка виграла тендер на обслуговування цієї дороги. Але "МАН" з ковшем, яки прибув вранці - сам застряг в кучугурах, щоб його визволити прибув більш потужний грейдер. Представник "ШБУ-77" пообіцяв, що грейдер залишиться до часу, коли негода припиниться. Тим часом десятки автомобілів, продовжують їхати цією дорогою, заважаючи роботі спецтехніки.

Дорога на Рокитне досі не придатна для проїзду. Тут у сніговому полоні з вечора перебувають близько 10 авто, проїзд у с. Рокитне забезпечено через Рингач. До машин, що застрягли, намагаються пробитися з допомогою техніки комунальних служб та місцевих підприємців, щоб витягти їх із заметів.

Синоптики прогнозують, що негода триватиме, тож рятувальники і влада просять утриматись від поїздок власним авто без крайньої необхідності, адже ви дійсно ризикуєте життям і здоров'ям - своїм і своїх близьких.

1 245 переглядів0 коментарів

Comentarios


bottom of page