Дорожники і комунальники запевняють, що готові до боротьби з заметами і ожеледицею
top of page

Дорожники і комунальники запевняють, що готові до боротьби з заметами і ожеледицею

За словами начальника філії «Новоселицький райавтодор» Василя Шаларя, до можливих заметів і ожеледиці на дорогах підприємство готове.

Заготовлено достатню кількість піщано-сольової суміші, є чотири одиниці техніки, обладнаної розкидачами. На найбільш небезпечних ділянках чергуватимуть працівники підприємства, пісок для підсипання завезено. Втім, підприємство відповідає лише за незначну частину доріг державного значення, які є в районі: Припруття-Мамалига, Мамалига-Ярівка (Хотинський напрямок), Новоселиця-Строїнці (до «рингацького перехрестя»), Маршинці-Герца. Решту доріг, як і минулого року, «обслуговує» ШБУ-77. Нагадаємо, минулого року, коли люди застрягли в снігових заметах, техніку ШБУ дочекалися лише наступного дня, а протягом року ніде роботи з утримання місцевих доріг державного значення не проводилось. Лише в Рингачі профілювали ділянку дороги після того, як люди пообіцяли перекрити трасу.

Чи працюватиме ШБУ-77 цього року краще?

Щодо Новоселиці, за словами керівника КУ «Новоселицька міська тепломережа» Віктора Агратіни, до роботи з розчищення доріг та тротуарів підготовлено 4 одиниці техніки, піщано-сольова суміш та ручний інструмент підготовлені у достатній кількості.

81 перегляд1 коментар
bottom of page