Між Котелевом і Черленівкою добудовують нову асфальтовану дорогу: відео
top of page

Між Котелевом і Черленівкою добудовують нову асфальтовану дорогу: відео

На ділянці Котелеве-Черленівка проводять капітальний ремонт біля п’яти кілометрів дороги. Цей відрізок завжди був проблемним. За останніх років десять його з перемінним успіхом надцять разів ремонтували. Але такої безпрецедентної суми на ремонт – біля 60 мільйонів гривень ще ніхто ніколи не виділяв. Цьогоріч виділили.

«Хоча до цього ми йшли декілька років, проєкт почали розробляти, коли ми ще не знали, в якій громаді буде село. Зараз люди в Черленівці розгублені, каже староста Олександр Ротар, вони досі не можуть йняти віри, що це нарешті буде. Буде, тепер точно знаю – буде понад п’ять кілометрів дороги, аж до центру Котелевого». Вірніше, вже. Дорога в Черленівці вже заасфальтована, шляховики виходять на міжсільську ділянку. Але зауважують: після того, як пройдуть увесь відрізок, буде залито ще 5-сантиметровий шар асфальту.


Більше того. Про додаткове укріплення трьох підйомів-спусків на ділянці дороги Котелеве-Черленівка, водовідведення в центрі Черленівки, ямковий ремонт дороги в напрямку центру Ванчиковецької громади і в перспективі – ремонт дороги навіть не до Жилівки, а сусіднього з нею Круглика вже Дністровського району дійшли згоди черленівчани під час недавнього візиту до села першого заступника голови ОДА Богдана Ковалюка і заступника керівника виконавчої влади області Артура Мунтяна. Голова Ванчиковецької СТГ Володимир Лупой офіційно підтвердив співфінансування, депутати ради громади, сподіваємось, теж підтримають.

95 переглядів1 коментар
bottom of page