Вчора із снігових заметів автомобілі витягали спецтехнікою (відео)
top of page

Вчора із снігових заметів автомобілі витягали спецтехнікою (відео)

Вчора у вечері у снігових заметах на дорозі в напрямку Маршинці-Котелеве та Строїнці-Рокитне застрягли десятки автомобілів.

Як повідомляє жителька Котелевого Олена Ротар: "На трасі Маршинці-Котелеве, біля 20 машин опинились в сніговій пастці. Ми в заторі пробули біля двох годин. Котелівська пожежна машина по черзі витягувала кожне авто, в деяких із них були маленькі діти. Дякуємо за допомогу нашим односельцям: Головко П. та Вакарчуку В. Отримавши звістку про дану ситуацію, М. І. Нікорич відправила трактор на даний участок. Бажаємо усім, якнайшвидше, доїхати додому."


Не краща ситуація склалася на автодорозі в напрямку Рокитного, сюди скерували автомобіль ДСНС, який сам навіть застряг.

Варто зазначити, що обидві дороги є дорогами місцевого значення загального користування і передані зі сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України до сфери управління Чернівецької обласної державної адміністрації. Варто зазначити, що тепер за поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, і цих двох у тому числі, відповідає не "Новоселицький райавтодор", а ШБУ-77. Що поробиш, тендер, Прозорро. Рівень відповідальності жителі району цього року відчули.

bottom of page