Наша майстерність - ваша безпека
top of page

Наша майстерність - ваша безпека

Вчора у Хотині відбувся другий етап огляду-конкурсу бригад аварійно-диспетчерської служби АТ «Чернівцігаз», у якому взяли участь представники Сокирянського, Кіцманського, Вижницького, Новоселицького та Чернівецького відділень.

Честь Новоселицького відділення відстоювала Топорівська бригада аварійно-диспетчерської служби.

Учасників привітали головний інженер АТ «Чернівцігаз» Дмитро Кривко та начальник АДС АТ «Чернівцігаз» Юрій Андронійчук.

Під час конкурсу, комісія оцінила технічний стан спецавтомобіля АДС та його оснащення матеріально-технічними засобами, екіпіровку особового складу, виконання практичних занять з локалізації аварійних ситуацій, вміння членів бригад АДС користуватися спецзасобами і засобами індивідуального захисту, надання долікарської допомоги «потерпілим», яке відбулася у формі тренувальних занять за ввідним завданням, тощо.

За сумою набраних балів, перше місце здобули вижничани, друге – чернівчани, а третє – сокирянці. Наші земляки стали четвертими, а п’ятими – кіцманчани.

Нагадаємо, що конкурс організовано з метою підвищення рівня підготовки працівників аварійно-диспетчерської служби задля забезпечення безперебійної і безаварійної роботи систем газопостачання, оперативної локалізації та ліквідації аварійних ситуацій.

56 переглядів0 коментарів
bottom of page