Новосельчанку затримали за крадіжку телефону
top of page

Новосельчанку затримали за крадіжку телефону

Учора, 4 грудня, до поліції звернувся 58-річний житель міста Новоселиця. Чоловік розповів про те, що невідома особа проникла до його будинку та викрала мобільний телефон. Сума збитків завдана заявнику становить понад 5 тисяч гривень.

На місце події негайно виїхали співробітники відділення № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції. Під час проведення першочергових розшукових заходів правоохоронці оперативно встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 44-річна місцева жителька. Поліцейські вилучили у крадійки речовий доказ.

Наразі за вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану. Ці злочини прирівнюються до тяжких незалежно від вартості викраденого, - про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

275 переглядів0 коментарів
bottom of page